Оглас за посао

Волонтер на Светском Атлетском првенству у дворани

Буди и ти један од 800 волонтера који ће помоћи у организацији једног од најзначајнијих спортских такмичења на свету.

Током Светског атлетског првенства у дворани од 18-20. марта 2022. године, 800 волонтера ће имати прилику да доживи ово јединствено искуство.

Волонтери чине окосницу сваког великог спортског догађаја, те успех овог светског првенства зависи највећим делом од мотивације и вештина волонтера.

Волонтерски рад донеће ти нова знања и вештине, као и сертификат који ће обогатити твоју професионалну биографију.

Сектори у којима можеш да учествујеш  су: Аташе, Спорт, Логистика, Акредиатације, ИТ, Церемоније и Протокол, Комуникације и медијске операције, Транспорт и Смештај, Информације и усмеравање, Медикал и антидопинг.

Волонтери ће бити ангажовани у сменама од 6 сати, биће им обезбеђен ланч пакет, званична униформа и сертификат о учешћу. Сви волонтери ће потписати уговор и биће осигурани за време трајања рада.


Услови:

  • студент Универзитета у Београду
  • пожељно је да знаш Енглески или неки други страни језик


Начин пријаве:

Први корак да постанеш волонтер је да попуниш образац за пријаву на сајту првенства https://www.worldathletics.org/competitions/world-athletics-indoor-championships/belgrade22/belgrade22-volunteer 

Након попуњавања обрасца, биће ти послата потврду о пријави на е-маил. Након регистрације, путем е-маила или позива организатори ће позвати на први круг интервјуа у Атлетској дворани у Беграду, а затим и на општу презентацију, а непосредно пред такмичење и специфичан тренинг.


Оглас истиче: 15.12.2021, Београд